Alexia_Burgering_Moodboard
Alexia_Burgering_Moodboard

Alexia Burgering

Sr. Interior Designer

Alexia Burgering

Alexia is een interieurontwerper met een bouwkundige touch. Met een berg aan ervaring begon ze twee jaar geleden bij BeSpark. De rest is geschiedenis.

Alexia is geen doorsnee interieurontwerper. Geef haar een uitdaging en ze combineert creativiteit met structuur alsof het niks is. Ze houdt van efficiëntie en zoekt voor elke opdracht de slimste oplossing. Een paar strepen op papier en wat randvoorwaarden zijn genoeg. Alexia tovert ze in handomdraai om tot een compleet ontwerp. 

Als klein meisje wist Alexia het al zeker: ik word interieurontwerper. Ze verslond alle interieurprogramma’s en dook in alles wat met ontwerpen te maken had. Toen op de middelbare school bleek dat ze ook goed was in bètavakken, besloot ze dit te combineren. Ze behaalde haar diploma’s voor de studies bouwkunde en architectuur met vlag en wimpel. 

Nu, jaren later, heeft Alexia al heel wat projecten op haar naam staan. Zeg maar gerust geslaagde projecten. Wanneer Alexia écht tevreden is over een project? Als de identiteit van het bedrijf vertaald is in het interieur. Haar spark komt dan ook niet als een verrassing. Ze krijgt energie van het begrijpen wat de opdrachtgever bedoeld en het verwezenlijken hiervan.

Norah is één van de projecten waar ze echt warm voor liep. Alexia’s passie voor mode maakte deze opdracht extra bijzonder. Jarenlang maakte ze namelijk haar eigen kleding: een hobby die haar op het lijf geschreven is. Geduld hebben, afwerking en details vormen een rode draad door haar leven. 

Alexia is altijd in voor iets nieuws. Zo ook een jaar geleden toen een vriendin met een onverwachts voorstel kwam: ‘Waarom ga je niet mee naar de golfcursus voor vrouwen?’. Dit bleek een goede match te zijn. Je raadt het al, ook hierbij komt haar oog voor detail en precisie goed van pas!

We zijn erg blij met Alexia in ons team. Op zoek naar nog veel ontwerpen vol bijzondere details!

Home Over ons Alexia Burgering