Moodboard met persoonlijke spullen van Eva
Moodboard met persoonlijke spullen van Eva

Eva Ootes

Jr. Interior Designer

Eva Ootes

Eva werkt inmiddels anderhalf jaar bij BeSpark. Toen ze in 2022 begon als junior projectmanager, kwam ze er snel achter dat haar passie bij ontwerp ligt. Gelukkig was er voor haar nog een mooi plekje binnen de studio. Die kans greep Eva met beide handen aan. Met veel plezier is ze nu werkzaam als junior interieurontwerper.

Haar creativiteit kent geen grenzen. Als kind was Eva al bezig met tekenen en schilderen, iets dat ze op de dag van vandaag graag doet.

Eva is een enthousiaste teamplayer. Ze geniet van de nauwe samenwerking met haar collega's, waarbij ze actief van elkaar leren en elkaar inspireren. Voor Eva is er niets mooier dan samen met een hecht team de meest prachtige ontwerpen te maken. de meest prachtige ontwerpen tot leven te brengen. ‘Samen kom je tot het beste resultaat’. 

Ze vindt het leuk om de klant eerst goed te leren kennen om er zo achter te komen waar de behoefte ligt. De vertaling daarvan naar een uniek en passend ontwerp, daar krijgt ze echt veel energie van.

Sporten is haar manier van stoom af  blazen. Van yoga tot wintersport en duiken: Eva draait haar hand er niet voor om. Het liefst combineert ze sport met mooie reizen. Ze is graag in de natuur. Aan de ene kant om haar hoofd leeg te maken en de andere kant om het te vullen met inspiratie. 

Vol positiviteit kijkt ze naar de toekomst. Ze kan niet wachten om nog meer mooie projecten te realiseren. Wij sluiten ons hier volledig bij aan. We kunnen ook niet wachten om meer ontwerpen van Eva te zien! 

Home Over ons Eva Ootes