Maja_Kozel_moodboard
Maja_Kozel_moodboard

Maja Kozel

Sr. Interior Architect

Maja Kozel

Maja werkt als Senior Interieurarchitect bij BeSpark, maar zit eigenlijk haar hele leven al in de wereld van bouw en architectuur. Haar vader had zijn eigen bedrijf in restauratie van monumentale gebouwen. Als klein meisje raakte Maja hierdoor geïnspireerd als zij met haar vader meeging naar projecten van de bouw. Na de kunstacademie te hebben afgerond, wilde zij de wereld ontdekken. 

Maja heeft 3 jaar in Azië gewerkt en 12 jaar in het Midden-Oosten. Deze onvergetelijke internationale ervaringen is een perfecte bijdrage aan het diverse team in BeSpark.

Hoe Maja haar dag begint, hangt af van of zij thuis werkt of op kantoor. Haar dag begint wel altijd met een kopje koffie en haar morning oats. Daarna neemt zij alle taken door die voor die dag op de planning staan. “Ik houd ervan dat ons werk zo veelzijdig is. De ene dag zijn we in volle voorbereiding voor een presentatie aan de klant, de andere dag zitten we aan detailontwerp achter de computer of we zijn op locatie voor een nieuw project!” Het team van BeSpark geeft Maja energie. “We zijn zo lekker op elkaar ingespeeld. We krijgen veel voor elkaar met weinig woorden.”

Maja haalt vooral inspiratie uit dingen die uit een onverwachte hoek komen. Zij krijgt de meeste inspiratie wanneer zij er het minst mee bezig is, bijvoorbeeld als ze in gesprek is met iemand over een bepaald onderwerp, wanneer ze op reis is of een kopje koffie haalt bij haar lokale koffieshop. Het reizen is voor Maja ook een grote inspiratiebron. “Op het moment dat je dit leest, ben ik in Kopenhagen om ‘3days of Design’ bij te wonen en was ik vorige week nog bij Design District in Rotterdam!”

Het project Bolster Investments is iets waar Maja erg trots op is. “De samenwerking met de klant en ons team was heel proactief en positief. Het eindresultaat is een mooie mix van openheid, transparantie en geborgenheid.” Binnenkort verschijnen er foto’s van dit project op onze website en social media, dus houd dit goed in de gaten!

Home Over ons Maja Kozel