Moodboard met persoonlijke spullen Mariëlle
Moodboard met persoonlijke spullen Mariëlle

Mariëlle Pols

3D Designer

Mariëlle Pols

Mariëlle stapte in 2015 voor het eerst het kantoor van BeSpark binnen. Als student interieuradviseur wilde ze vooral één ding: zoveel mogelijk ervaring opdoen in de interieurbranche! 

Ze greep elke gelegenheid aan om in de praktijk te leren.  En dat heeft zijn vruchten afgeworpen.  Mariëlle is op de hoogte van alles wat er speelt bij BeSpark en kan bij alle projecten helpen. Waar haar collega’s vaak op locatie zijn, is Mariëlle degene die altijd op kantoor te vinden is. Maar liefst vijf dagen in de week én met plezier. Ze krijgt energie van het schakelen met haar collega’s en ontvangt klanten of partners altijd met een grote lach.

Al van kinds af aan wist Mariëlle het zeker: een baan in de interieurwereld is haar op het lijf geschreven. Tekenen was haar grote  hobby en haar kamer kreeg regelmatig een make-over. Eén plus één is twee: werken in de interieurbranche past perfect bij Mariëlle. 

Als Mariëlle iets doet, doet ze het goed. Zo goed, dat het soms wat weg heeft van perfectionisme. Ons als werkgever hoor je niet klagen, want het resultaat mag er zijn. Mariëlle krijgt enorm veel energie van haar projecten. Vooral als haar 3D design volledig overeenkomt met de werkelijkheid. Ze ziet regelmatig haar eigen ontwerp tot leven komen, zoals bij Greenberg Traurig. Het blijft magisch om je 3D project in het ‘echie’ te zien 

Mariëlle, bedankt dat je al 8 jaar onderdeel bent van ons team! We hopen dat we nog veel van je ontwerpen tot leven mogen zien komen.

Home Over ons Mariëlle Pols