Sander Visser

Business Development Manager

Sander Visser

Sander ontdekte zijn passie voor gastvrijheid op de Hotelschool. Na zijn studie dompelde hij zich onder in de appartement-hotels branche in Amsterdam waar hij met veel plezier werkte. Zijn focus? Verkoop. Het was in die tijd dat hij zijn talent voor sales ontdekte.

Nadat Sander de appartement-hotels branche op zijn kop had gezet, was het tijd om opnieuw op avontuur te gaan.  Reizend door Zuid-Oost Azië en Zuid-Afrika verzamelde hij waardevolle ervaringen. Tijdens zijn avonturen leerde hij niet alleen over verschillende culturen, maar ontdekte hij ook zijn liefde voor vastgoed. De complexe wereld van vastgoedadvies fascineerde hem.

Zo kwam hij terecht bij een bedrijf met zakelijke B2B Airbnbs, oftewel een thuis voor expats die langdurig reizen voor werk. Hier ontdekte hij een passie voor het benaderen van professionals, een vaardigheid die hij eerder ook al had ontdekt in de hotelketens.

Deze vaardigheden én waardevolle kennis zet hij nu ook in Bij BeSpark: dé plek waar hij zijn liefde voor sales en vastgoed kan combineren. Het hele verkoopproces spreekt Sander aan.

De voldoening wanneer alle stukjes in elkaar vallen geeft hem een enorme energieboost. Hij houdt van de variatie en de diversiteit in klanten en relaties maakt het nóg leuker. Elke interactie brengt iets nieuws en soms onverwachts. En juist dat maakt sales voor Sander zo intrigerend.

Ook in zijn vrije tijd is Sander een bezig bijtje. Stilzitten? Ho maar, Sander heeft altijd wel iets te doen. Toch kan hij ook intens genieten van de natuur. Zijn vrije tijd brengt hij graag door in Scandinavië, omringd door de schoonheid van de natuur. Zeilen op rustige wateren en wandelen door uitgestrekte bossen in Noorwegen. Daar vindt Sander zijn innerlijke rust.

Voor Sander draait alles om balans: de energie van zijn werk, de opwinding van zijn sociale leven en de sereniteit van de natuur. Dit is de essentie van de 'Spark' van Sander.

Home Over ons Sander Visser