moderne_inrichting_kantoor_Cluse
moderne_inrichting_kantoor_Cluse

Cluse - urban chique

Elegante en minimalistische horloges en sieraden met een duidelijke merkidentiteit. Daar blinkt CLUSE in uit!

Het jonge bedrijf verhuisde naar een industrieel kantoorgebouw aan de Danzigerkade in het havengebied van Amsterdam West. Aan ons de taak om uit te blinken in waar wij goed in zijn: het vertalen van deze merkidentiteit naar een kantoorinrichting. 

De nieuwe kantoorruimte is stoer en eenvoudig. Een groot contrast met de luxe en elegante uitstraling van de sieraden. Met het concept ‘Urban Chic’ vonden we evenwicht tussen twee werelden. 

Aan de ene kant de luxe en elegante uitstraling van de sieraden, aan de andere kant de stoere eenvoud van het gebouw. Door gebruik te maken van eenvoudige grafische vormen in de herkenbare huisstijl kleuren is er een eenheid ontstaan.

Bij binnenkomst van het kantoor zie je de shop in office. In deze ruimte ervaren de opdrachtgevers, leveranciers en klanten precies hoe het is om in een winkel van Cluse te zijn. 

Zo voegden we bij Cluse nog een stuk merkbeleving toe aan het kantoor. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar werkt ook erg efficiënt. In deze ruimte presenteert Cluse bijvoorbeeld nieuwe collecties. 

We plaatsten op strategische plekken semi-transparante units. Deze units zijn af te sluiten met transparante of dichte gordijnen. Het effect? Een verbeterde akoestiek en een persoonlijke sfeer. De open werkplekken stimuleren verschillende werkvormen onder de werknemers. 

Niet alleen wij, maar ook Cluse, kijkt terug op een geslaagd project: ‘De beleving van het merk Cluse is voelbaar in het nieuwe kantoor!’ Dankzij BeSpark werken we in een fantastisch nieuw kantoor'. Dit is precies waar we het voor doen! 

Terug naar overzicht

Deel project

Home Projecten Cluse