Moderne inrichting EclecticIQ
Moderne inrichting EclecticIQ

EclecticIQ

WARM EN HUISELIJK

EclecticIQ zag het levenslicht in 2014 en verzamelde een team van 60 getalenteerde medewerkers met een unieke expertise en sterke achtergrond in dreigingsanalyse.

Met vestigingen in Amsterdam, Londen en Herndon (Virginia, VS), maakte het bedrijf in het midden van 2015 een gedurfde beslissing. 

EclecticIQ koos ervoor om haar kantoor aan de Herengracht vaarwel te zeggen en te verhuizen naar een nieuw, maar wel te renoveren pand aan de bruisende Leidsegracht in Amsterdam.

Dit pand kreeg een make-over, waarbij oude, klassieke bouwconstructies naar boven kwamen. Niet alleen een mooie vondst, maar ook een bron van inspiratie!

De constructies geven de ruimte een huiselijke sfeer, die we ook doorvoeren in de rest van het interieur. In combinatie met het Zuid-Europese karakter ontstaat er ontzettend veel sfeer in het hele pand. 

Twee open kantoorruimtes worden verbonden door het sociale hart. Dit is dé plek waar medewerkers samenkomen en ideeën kunnen uitwisselen. In deze ruimte zijn ook een aantal vergaderfaciliteiten aanwezig.

Ook hier kiezen we voor warme kleuren om het huiselijke karakter van het interieur te benadrukken. De klassieke sfeer van het pand in combinatie met de innovatieve eindgebruiker zorgt voor een dynamische en informele werkomgeving. 

Het kantoor van EclecticIQ is nu een fijne plek om te werken. Wij wensen het personeel van EclecticIQ veel werkplezier toe in hun vernieuwde kantoor. 

Terug naar overzicht

Deel project

Home Projecten EclecticIQ