FitForMe-ontmoetingsplek-uitzicht
FitForMe-ontmoetingsplek-uitzicht

FitForMe ontwikkelt voedingssupplementen voor mensen die een maagverkleining ondergaan. Het bedrijf ademt passie voor gezondheid en welzijn. Om de werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen verrichten was er behoefte aan een fijne werkplek. Laat dat maar aan ons over!

Het snelgroeiende bedrijf ontgroeide zijn huidige pand. Dat betekende één ding: ze gingen op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte. Van een klassiek pand verhuisde FitForMe naar het FIRST gebouw in Rotterdam. Dit pand is gevestigd in het zakelijk centrum van Rotterdam en is modern, dynamisch én duurzaam.

Onze inspiratiebron bij dit project? Het personeel! Het enthousiasme van het personeel werkte aanstekelijk. Om dit te weerspiegelen, hebben we gekozen voor een helder en fris interieurontwerp. 

De combinatie van neutrale kleuren met felgeel geeft het interieur een boost. Kleurrijke accenten en creatieve details prikkelen de verbeelding en zorgen voor een levendige sfeer.

Dit trekken we door in alle ruimtes, zo ook in de levendige ontmoetingsplek, het 'sociale hart’ van de organisatie. 

Deze ontmoetingsplek is speciaal ontworpen om ontmoetingen en interactie te stimuleren. Het is dé plek waar collega's samenkomen om ideeën uit te wisselen, te brainstormen en even een praatje maken.

Kortom, het interieurontwerp weerspiegelt de dynamiek en het enthousiasme van hun personeel. Het is een plek waar ideeën tot leven komen, samenwerking bloeit en successen gevierd worden. 

De frisse omgeving, vernieuwde kantoorindeling en moderne voorzieningen geven de medewerkers een berg nieuwe energie. We wensen ze veel werkplezier toe in hun vernieuwde kantoor!

Terug naar overzicht

Deel project

Home Projecten FitForMe