kantoor-Grandvision-volledig
kantoor-Grandvision-volledig

Grandvision is een van 's werelds grootste spelers op het gebied van optiek en oogzorg. Ze hebben een visie (letterlijk en figuurlijk) om mensen over de hele wereld beter te laten zien en er stijlvol uit te laten zien terwijl ze dat doen.

Grandvision heeft een breed scala aan bekende merken in hun portfolio. Merken zoals Pearle, Vision Express, Apollo-Optik en vele anderen. GrandVision heeft voor elk was wils. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trendy monturen of gewoon wilt zien waar je naartoe loopt.

Na een fijne samenwerking in 2015 schakelde GrandVision onze hulp opnieuw in. Onze taak? Een gehele verdieping in een nieuwe werkstijl ontwikkelen in het kantoor. Geheel gericht op de nieuwe manier van werken na corona: hybride werken, ontmoeten en vergaderen moest centraal staan.

Na COVID-19 werd een combineren thuiswerken, beperkte werkplekken op kantoor en hybride werken de norm. Zo ontstond de toekomstvisie voor Grandvision: een kantoor waar ontmoeten, samenkomen en brainstormen centraal staan.  Vaste werkplekken zijn flexibele werkplekken geworden en hybride werken staat voorop. 

Medewerkers die in de oostvleugel van de vierde verdieping binnen stappen, worden verwelkomd in een oase van openheid. We hebben een nieuwe indeling gecreëerd die perfect is voor informele samenwerkingen. 

In de aankomsthal ontwierpen we een knusse koffiehoek. Een heerlijk kopje koffie in de comfortabele zitruimtes en een gezellig praatje met collega’s vormt een goed begin van de dag. Want laten we eerlijk zijn, de beste ideeën ontstaan vaak tijdens informele gesprekken bij het koffiezetapparaat

In het kantoor staan alle vormen van werken centraal. Bij een hoge statafel plaatsten we een high tech tv-scherm, voor een virtueel overleg met collega's aan de andere kant van de wereld.Aan de grote tafel in het midden van het kantoor kunnen medewerkers brainstormen, plannen maken en projecten tot leven brengen.

We hebben niet alleen gedacht aan functionaliteit. We hebben ook gezorgd voor de perfecte akoestiek in heel het gebouw. We kijken terug op een geslaagd project dat geheel in het teken staat van het nieuwe werken! 

Terug naar overzicht

Deel project

Home Projecten GrandVision