Greenberg_Traurig_aankomsthal_entree
Greenberg_Traurig_aankomsthal_entree

Een nieuwe locatie en inrichting voor 

Greenberg TrauriG

Bij elk project leren wij de opdrachtgever goed kennen, zo ook bij Greenberg Traurig. Het ontwerpproces begon met het verdiepen in de cultuur van dit internationale bedrijf.

Greenberg Traurig verhuisde een tijdje geleden vanuit het centrum  van Amsterdam naar de Valley. Deze woon- en werktoren op de Zuidas valt op vanwege de eigenzinnige architectuur. Een nieuwe locatie betekent een nieuwe inrichting!

Deze moet bij het bedrijf en de werknemers passen, maar ook bij de omgevin van het gebouw. Daarom halen we inspiratie uit de entourage van het kantoor.

Wat valt op? De combinatie van natuurstenen en planten rondom het complex vormt een tegenhanger van de hippe omgeving. Een bijzondere buitenkant vraagt om minstens zo’n bijzondere binnenkant.

Inspiratie genoeg in zo'n excentrieke omgeving! Transparantie en natuurlijke kleuren zijn kenmerkend voor de Valley. Dit trekken we door in het kantoor van Greenberg Traurig: glas, planten en hout vormen de basis van het ontwerp.

Deze natuurlijke materiale en warme ton-sun-ton kleuren dragen bij aan onze missie in dit ontwerp. Een tijdloos interieur creëren met aandacht voor kwaliteit en mooie details.  

De kantoorruimte van Greenberg Traurig is verdeeld in twee etages. Een grote, gecentreerde trap verbindt deze twee etages met elkaar. Dit middelpunt van het gebouw accentueren we met ‘Hollands licht’ ontworpen door Studio Thier & Van Dalen. 

We kiezen niet alleen voor designerstukken uit eigen land. Het internationale karakter van het bedrijf én de Amsterdamse nuchterheid laten we allebei terugkomen in het design. We combineren internationale producten met items ontworpen door jonge Nederlandse designers.

Op deze manier weerspiegelen we de cultuur van het bedrijf in het interieur. De werknemers van Greenberg Traurig kunnen nu genieten van een verniewde, rustgevende werkplek! 

''Het was een genoegen samen te werken met het vakkundige team van BeSpark dat ons heeft begeleid bij het volledige inbouw- en verhuistraject. We hebben BeSpark tijdens dit project leren kennen als een zeer betrokken partij dat het hoofd (en ons hoofd) koel wist te houden tijdens soms toch wel stressvolle periodes die bij een verhuizing komen kijken. Dankzij BeSpark kijken we vanuit ons nieuwe pand terug op een succesvolle en ook leuke periode.”

George van Iwaarden, Business Director Greenberg Traurig

Terug naar overzicht

Deel project

Home Projecten Greenberg Traurig