Hal bij Norah met planten en paspoppen
Hal bij Norah met planten en paspoppen

NORAH - stijlvolle mode

Van een perfect zittende broek tot een vest waar je voor altijd in zou willen wonen. Je vindt het bij Norah, wat jouw stijl ook is.

Norah is een snel groeiend kledingmerk voor dames. In 10 jaar tijd groeide Norah uit tot een organisatie met 700 collega’s en meer dan 90 winkels. Het hoofdkantoor verhuisde van Heerhugowaard naar een prominente locatie in Alkmaar. 

Het 2400 vierkante meter tellende nieuwe hoofdkantoor bestaat uit meerdere delen. Een kantoor voor de medewerkers van verschillende afdelingen, een shop in office voor de presentatie van de nieuwe collecties, een ontwerpstudio, fotostudio en een opslag en distributiecentrum. Voor ons de mooie opdracht om de inrichting het nieuwe hoofdkantoor te ontwerpen en realiseren.

Tijdens het ontwerp hielden we rekening met de wensen van de opdrachtgever, maar ook met de diverse functies van het gebouw. In het gebouw wil je het merk Norah voelen, zoals je dat ook in de winkels van Norah voelt. 

De nieuwe kantoorruimte is speels, zacht en warm. Zacht door het gebruik van zachte materialen als vilt. Warm door gebruik te maken van warme kleuren zoals oud roze en zeegroen. 

Bij binnenkomst van het kantoor zie je de shop in office. In deze ruimte ervaren de opdrachtgevers, leveranciers en klanten hoe het is in een winkel van Norah. 

Met een speciale coating is het ontwerp op de muren doorgetrokken in de vloer van de ruimtes. Dit speelse effect is niet alleen heel tof om te zien. Hierdoor ademen de ruimtes het Norah-gevoel.

Niet alleen wij, maar ook Norah, kijken terug op een geslaagd project!

Terug naar overzicht

Deel project

Home Projecten Norah