REALIS Alpha Tower kantoor
REALIS Alpha Tower kantoor

Welkom in een wereld waar architectuur, verbinding en gastvrijheid samenkomen om een unieke ervaring te creëren. Dit BeSpark-ontwerp is geboren uit een visie om niet alleen een fysieke ruimte te ontwerpen, maar een reis te creëren vanuit de parkeerplaats naar het hart van het gebouw, een plek waar allure en functionaliteit hand in hand gaan.

We hebben de bestaande architectuur van het gebouw versterkt door gebruik te maken van hoogwaardige materialen.  Hierdoor krijgt het ontwerp een luxe uitstraling die perfect past bij het statige pand. 

In dit kantoorconcept staat verbinding centraal. De ruimte nodigt uit tot ontmoetingen en informele overleggen. Maatwerk, donkerwarm hout en weelderig groen vormen de kern van een omgeving die niet alleen functioneel is, maar ook inspireert tot samenwerking.

Bij binnenkomst is een sfeervolle zithoek gecreëerd, die rust en inspiratie biedt. Medewerkers kunnen hier ontspannen, overleggen en genieten van een heerlijk koffie-moment. Grote, comfortabele ronde banken omarmen je, terwijl het natuurlijke nerfpatroon van het hout een warme en chique sfeer creëert.

We creëerden een totaalbeleving waarbij je door heel het pand de verbinding met de natuur voelt. De marmeren wand vormt de basis en is afgewisseld met groene elementen. De receptie is omgetoverd tot een uitnodigende, waar vers gezette koffie je welkom heet.

Terug naar overzicht

Deel project

Home Projecten Real I.S. Alpha Tower