Cityside-Rivierstaete-zithoek-stoelen
Cityside-Rivierstaete-zithoek-stoelen

Rivierstaete is een opvallend modern gebouw, gelegen aan de rand van de Amsterdamse Rivierenbuurt. Dit gebouw maakt deel uit van het Amstelkwartier, een woon- en werkomgeving die de afgelopen paar jaar erg ontwikkeld is. 

Het is één van de meest prestigieuze kantoorgebouwen in Amsterdam en biedt hoogwaardige werkruimte en faciliteiten.

Het werd in de jaren 70 gebouwd. Met acht verdiepingen, 27.700 m2 kantoorruimte en 357 parkeerplaatsen was Rivierstaete bij oplevering het grootste kantoorgebouw van Europa.

Rivierstaete mag met recht een landmark worden genoemd. Al bijna een halve eeuw neemt dit omvangrijke gebouw een prominente plek in tussen woningen en het water van de Amstel.

Vanwege de moderne architectuur, hoogwaardige voorzieningen en de gunstige ligging is Riviersteate een zeer gewilde locatie voor veel bedrijven. 
 

Het gebouw biedt flexibele kantoorruimtes, vergaderruimtes en alle faciliteiten die je als bedrijf nodig hebt. 

Tijdens deze renovatie van het gebouw is er veel aandacht besteed aan de duurzaamheidsaspecten in het ontwerp. Zo is er gebruikgemaakt van duurzame, gerecyclede materialen, zijn er groene zones in en rondom het gebouw en beschikt het gebouw over meerdere fietsenstallingen en oplaadpunten voor elektrische voertuigen. 

De herontwikkeling van CitySide - Rivierstaete was een project met ambitie en met hoge eisen. Met een top team vol deskundigen is het project meer dan geslaagd!

Terug naar overzicht

Deel project

Home Projecten Cityside Rivierstaete