Vision Plaza

Welkom in de wereld van grenzeloze productiviteit en comfort! Kantoren met het warme gevoel van een luxe hotel. Kantoren waar elke vierkante meter is doordacht. Kantoren die zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en inspiratie. Dat is Vision Plaza.

Het door BeSpark ontworpen werkplekconcept biedt een unieke ervaring aan diverse klanten die op zoek zijn naar meer dan alleen een werkruimte. Met in totaal 9 units, variërend van 50 tot 150 vierkante meter, is er voor elk bedrijf de perfecte plek. Of je nu een startup bent met een klein team of een groeiend bedrijf dat ruimte nodig heeft voor creatieve ontplooiing, het werkplekconcept van Vision Plaza biedt de oplossing.

De begane grond van het gebouw Vision Plaza is ontworpen voor productiviteit. Je vindt er de volledig ingerichte kantoorunits en een uitnodigende pantry die voorziet in alle behoeften.Ons pantry-ontwerp is zorgvuldig samengesteld om aan alle wensen te voldoen, of je nu geniet van een snelle koffiepauze of een heerlijke lunch.

De twee luxe vergaderzalen zijn geschikt voor creatieve sessies en zakelijke bijeenkomsten. Hier combineren we transparantie met lichte en natuurlijke materialen om een perfecte omgeving te creëren voor inspirerende ideeën en vruchtbare samenwerkingen. Donkere accenten in het meubilair en systeemwanden voegen verfijning toe, waardoor het lijnenspel van het interieur nog verder wordt versterkt.

Bij dit werkplekconcept, geheel ontworpen door BeSprak, gaat het niet alleen om het huren van een ruimte; het gaat om het omarmen van efficiëntie, comfort en esthetiek.

Terug naar overzicht

Deel project

Home Projecten Vision Plaza