Visma Raet

Het BeSpark werkplekconcept voor Visma Raet weerspiegelt de kernwaarden van de organisatie. Het interieur ademt een bloeiende werkcultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en interne groei worden gestimuleerd.

De combinatie van de Visma Raet huisstijl met Scandinavische kleuren zorgt voor een perfecte balans tussen zakelijkheid en elegantie. Duurzaamheid staat centraal in het ontwerp, met hergebruik van materialen en doordachte heringerichte looproutes.

Wat dit project bijzonder maakt, is de intelligente indeling van de werkplek. Stilteplekken bieden rust en concentratie, terwijl belcellen privacy garanderen voor telefoongesprekken. De vergaderruimtes zijn representatief en functioneel, naadloos geïntegreerd in de omgeving.

 De akoestiek is zorgvuldig geoptimaliseerd, waardoor een balans ontstaat tussen individuele focus en gezamenlijke interactie. Het sociale hart is dé plek waar werknemers even kunnen ontspannen en bijkomen. 

Dit project voor Visma Raet vertegenwoordigt niet alleen een herontwerp van de fysieke ruimte, maar ook verschuiving in de manier waarop de organisatie haar identiteit uitdrukt en omarmt.

Terug naar overzicht

Deel project

Home Projecten Visma | Raet