de projecten van bespark

Waalhaven M7

Onlangs heeft de ontvangsthal op de begane grond van het kantoorverzamelgebouw in Rotterdam Waalhaven een nieuwe uitstraling gekregen. BeSpark ontwierp een interieur op basis van kleuren en materialen van de haven, zoals beton, Cortenstaal en hout.

SEG: Sport, Entertainment Group

SEG en Building Heroes groeien snel. Dat vroeg ook qua kantooromgeving om een overgang naar een nieuw niveau. In dit geval letterlijk én figuurlijk.

Sport, Entertainment group

Financial Assets

Financial Assets is specialist in het vinden van toptalent voor belangrijke functies op financieel gebied. Financial Assets verhuisde van een historisch vrijstaand pand in Bilthoven naar een verdieping in het UN gebouw op de Zuidas.

Visma | Raet

Het BeSpark werkplekconcept voor Visma Raet weerspiegelt de kernwaarden van de organisatie. Het interieur ademt een bloeiende werkcultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en interne groei worden gestimuleerd.

RSM Haarlemmermeer

BeSpark kreeg van RSM Haarlemmermeer de opdracht om twee kantoren samen te voegen tot één centraal kantoor gelegen in Haarlemmermeer.

RSM kantoor door BeSpark

Real I.S. Alpha Tower

Welkom in een wereld waar architectuur, verbinding en gastvrijheid samenkomen om een unieke ervaring te creëren. Dit BeSpark-ontwerp is geboren uit een visie om niet alleen een fysieke ruimte te ontwerpen.

Vision Plaza

Welkom in de wereld van grenzeloze productiviteit en comfort! Kantoren met het warme gevoel van een luxe hotel. Kantoren waar elke vierkante meter is doordacht. Kantoren die zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en inspiratie. Dat is Vision Plaza.

Bolster Investment

In 2017 richtten we voor het eerst het kantoor van Bolster Investment Partners in. Nu, jaren later, is Bolster Investment Partners enorm gegroeid. Tijd voor een nieuw kantoor!

Kantoor inrichting in Amsterdam

Greenberg Traurig

Greenberg Traurig verhuisde naar de Valley aan de Zuidas, bekend om zijn eigenzinnige architectuur. Dit vormde de inspiratie van de binnenkant van het kantoor.

Ontmoetingsplek in de entree van Greenberg Traurig

De Sleutels

Zoals veel organisaties besloot woningcorporatie De Sleutels de overstap te maken naar een open en flexibele werkomgeving. Weg van gesloten en persoonsgebonden werkplekken.

Kantoor inrichting bij de Sleutels

Cluse

Cluse verhuisde naar een industrieel kantoorgebouw in het havengebied van Amsterdam. Aan ons de taak om de merkidentiteit te vertalen naar een kantoorinrichting.

moderne_inrichting_kantoor_Cluse

FitForMe

De snelgroeiende organisatie ontgroeide zijn huidige pand. Dat betekende één ding: op zoek een nieuwe bedrijfsruimte.

FitForMe-ontmoetingsplek-uitzicht

Design will change the world right after rock and roll does

Willeke Geertsema - Graphic Designer

Home Projecten