Speciale projecten

Projectinrichting
voor restaurants en retailers

De perfecte projectinrichting van jouw ruimte 

Zeg nou zelf: in een stijlvol ingerichte winkel of restaurant kom je toch graag? Dat vinden wij ook. Daarom besteden we veel aandacht aan de projectinrichting van je restaurant of winkel. Zodat jij terugkerende klanten aantrekt die graag een tijd bij je vertoeven.

Jouw restaurant, een heerlijk plek

Nadat we het concept en de doelgroep van jouw restaurant in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met de indeling. Hoeveel zitplaatsen zijn er? Is er een open bar of keuken? Waar komt de garderobe? Wij zorgen ervoor dat de indeling efficiënt, logisch en aangenaam is voor zowel de gasten als het personeel?
 

Interieurontwerp

Samen maken we kleurenschema’s, moodboards en uiteindelijk ook 3D-tekeningen van het ontwerp. We houden erg van duurzaamheid. Dat betekent dat we graag duurzame of gerecyclede materialen gebruiken. En we gaan voor jou op zoek naar stijlvolle meubels en accessoires met een verhaal.

Lichtplan en akoestiek

Sfeer creëer je met licht. Daarom maken wij altijd een lichtplan om de juiste sfeer in het restaurant te brengen. Voor de keuken kiezen we juist voor felle, praktische verlichting waarin het prettig werken is. 

Minstens zo belangrijk voor je gasten is een prettige akoestiek. Niets zo vermoeiend als een gesprek voeren in een gehorige ruimte. Maar je zult zien: er zijn veel duurzame en verrassend fraaie manieren om voor een goede akoestiek te zorgen. 

Zorg jij voor de heerlijke gerechten, zorgen wij voor de rest.

Bedrijfsrestaurant bij Spits

Shop in office voor retailers

Als retailer kun je bezoekers aan je hoofdkantoor een winkelervaring geven. Met een shop in office. Dat is een ruimte in je kantoor die de winkels van het bedrijf weerspiegelt. Zo krijgen opdrachtgevers, leveranciers en klanten een idee hoe de winkels eruit zien, zonder dat ze er zelf één hoeven te bezoeken. 

Multifunctioneel

Een shop in office is een fraaie vorm van merkbeleving. Je kunt er ook nieuwe collecties tonen, foto’s maken voor je brochures en zelfs vergaderingen houden. 

  • zwart-norah-logo-url-1v7nlm5h-2023-04-20
  • brand-logo-cluse
  • Grandvision_logo

Do it with passion

Martin Adema - Sr. Projectmanager

Real I.S. Alpha Tower

Welkom in een wereld waar architectuur, verbinding en gastvrijheid samenkomen om een unieke ervaring te creƫren. Dit BeSpark-ontwerp is geboren uit een visie om niet alleen een fysieke ruimte te ontwerpen.

Cluse

Cluse verhuisde naar een industrieel kantoorgebouw in het havengebied van Amsterdam. Aan ons de taak om de merkidentiteit te vertalen naar een kantoorinrichting.

moderne_inrichting_kantoor_Cluse

Norah

Op het nieuwe hoofdkantoor van Norah komen hoofdkantoor, shop in office en magazijn samen. Wij mochten beiden voorzien van een eigen signature.

De hal van Norah trap, planten en paspoppen

GrandVision

Na een fijne samenwerking in 2015 schakelde GrandVision onze hulp opnieuw in. We ontwikkelden een kantoor gericht op het nieuwe werken.

GrandVision ingericht kantoor

Home Speciale projecten