Vastgoed

design & build voor gebouweigenaren

MAximaal rendement uit vastgoed halen

Wil jij het maximale uit jouw pand halen? En als vastgoedeigenaar volledig ontzorgd worden? Wil je weten hoe je dat doet? Door design en build te combineren zorgen wij voor een passend concept én de uitvoering!

Een goed ingericht kantoorpand zorgt ervoor dat jij maximaal rendement behaalt.

Optimaliseer jouw assets

Commercieel vastgoed is vaak koud en zakelijk. De nadruk ligt op een praktische aanpak en snelle resultaten. Wij vinden dat vastgoed inrichten een stuk persoonlijker kan. Door tijd te nemen voor de wensen van jou en jouw huurders brengen we dit zorgvuldig in kaart voordat we beginnen. Zo verhuur je jouw assets binnen no time met meer waarde per vierkante meter.

Cityside kantoorinrichting van bovenaf

Design & build voor kantoorpanden

Door de huurder vanaf het eerste moment te betrekken en hun eisen en wensen te doorgronden, krijg jij een perfect interieuradvies voor jouw pand.

De voordelen van optimaliseren voor verhuur

 • Huurdersgericht: een ontwerp op maat voor huurders, met aandacht voor specifieke behoeften en vereisten. Het resultaat? Tevreden huurders en langdurige huurcontracten.
   
 • Rendement: tevreden huurders zorgen voor een stabiele inkomstenstroom op lange termijn. Dit leidt tot een hoger rendement op je assets.

  Bel Edo voor advies

BeSpark levert jouw pand volledig gebruiksklaar op

Heb je de huurder nog niet gevonden? Ga dan met ons op zoek naar een uniek concept binnen jouw planning en budget. Vind jouw Spark samen met onze designers! Vervolgens ontzorgen wij jou en regelen alles voor je toekomstige huurder.

Je hoeft de huurder alleen nog maar de sleutel te overhandigen!

 • eclecticiq-new
 • CitySide rivierstaete
 • HNK_logo

Wat is Design & build?

Wij houden ons niet alleen bezig met het ontwerp, maar ook met de bouw van projecten in commercieel vastgoed. Beiden worden in één contract ondergebracht, wat veel voordelen biedt. De aansprakelijkheid ligt zo ook bij één partij waardoor risico’s verminderen.

Als design en build partij ben je gegarandeert van zekerheid en inzicht in de kosten vanaf een vroeg stadium. De ontwerp- en bouwfase overlappen elkaar waardoor design en build projecten gemiddeld 33% sneller opgeleverd worden dan traditionele projecten.

Tijdens het gehele project betekent dit dat jij slechts één aanspreekpunt hebt.

Waarom design & build? De 5 voordelen

 • Eén aanspreekpunt: gedurende het project heb je alleen contact met ons. Dit vergemakkelijkt de coördinatie en communicatie.
   

 • Tijd en kostenbesparing: Ontwerp en bouw gaan hand in hand. Eventuele lastige situaties worden snel opgelost, wat tijd en kosten bespaart. 
   
 • Samenwerking: het ontwerpteam en bouwteam werken nauw samen. De naamloze samenwerking en integratie tussen beide fases zorgt voor een efficiënt proces met goede resultaten.
   
 • Verantwoordelijkheid: BeSpark draagt de volledige verantwoordelijkheid van het ontwerp en de bouw.
   
 • Innovatieve oplossingen: het ontwerpteam en het bouwteam werken vanaf het begin nauw samen. Zo vinden ze innovatieve en kosteneffectieve oplossingen die voldoen aan de ontwerpvereisten zoals bouwbeperkingen. 

HNK Houthavens

De kantoren van HNK Houthavens hebben we verhuurklaar gemaakt met zowel de opdrachtgever als de potentiële huurder in ons achterhoofd.

HNK Houthavens kantoren units

EclecticIQ

EclecticIQ verhuisde naar een nieuw pand naar de bruisende Leidsegracht in Amsterdam. Het uiterlijk van het pand vormde een bron van inspiratie.

Kantoorinrichting bij EclecticIQ

Cityside Rivierstaete

Cityside Rivierstaete is één van de meest prestigieuze kantoorgebouwen in Amsterdam en biedt hoogwaardige werkruimten en faciliteiten.

City-side-kantoor-bovenaf

''Knap om in dezelfde ruimte, meer ruimte te creëren! Kortom, een aanrader!''

Peter de Groot, Directeur De Groot Groep

Home Vastgoed