Een fantastische kantoorinrichting

Jouw kantoor is
jouw visitekaartje

Je ideale kantoor is hét visitekaartje van jouw organisatie en een plek waar mensen graag naartoe komen. Wij helpen je met interieuradvies van het hoogste niveau en ontwerpen en creëren voor jou het kantoor dat je voor ogen hebt, dat uitstraalt waar je bedrijf voor staat en waar mensen met plezier naar toe komen. We toveren je werkruimte om tot een unieke omgeving die bij jou past. Want dan werk je het allerfijnst.

Een uniek interieur
Voor elk kantoor

Ben je net gestart of bestaat je bedrijf al een tijd? Verhuis je naar een nieuw pand, omdat je bedrijf zich heeft ontwikkeld? Zit nog goed waar je zit, maar is het tijd voor een make-over? Je kunt bij ons terecht met al je wensen en voor elk kantoor.

  • bolster
  • visma-raet-logo-2022
  • hitsdd_photo_gal__photo_1832884238
  • Mare_logo_zonder-pay-off_rood_rgb_klein-formaat_wit-eromheen-kopie
  • Mindwize logo
  • van doorne logo
  • Creative-Clicks-logo
  • kunstenbond logo
Moderne kantoor inrichting

Hoe ziet jouw
ideale kantoorinrichting eruit?

Jouw cultuur, jouw kantoor. Onze eerste taak? Jouw wensen boven tafel krijgen. Daarom start onze samenwerking met een inspiratieworkshop waarin we je leren kennen en een goed beeld krijgen van de cultuur in jouw bedrijf. We bespreken de ontwerpmogelijkheden en maken samen een moodboard dat de leidraad vormt van het ontwerp.

Daarna pakken we onze agenda’s erbij en kunnen we beginnen. We staan al in de startblokken.

Maak kennis

De werkplek van de toekomst

De afgelopen jaren is het gebruik van kantoorruimtes erg veranderd. De vaste werkplek heeft plaats gemaakt voor flexibele werkplekken. Het kantoor was eerst vooral functioneel ingericht, de focus ligt nu meer op welzijn en samenkomen.

We houden de trends nauwlettend in de gaten en denken met je mee. Want wat heb jij nodig, zodat je straks een werkplek hebt waar je rust ervaart, inspiratie opdoet, goed kan werken én kan ontmoeten? Daar gaat het om.

Je kantoor duurzaam bouwen en inrichten

Het is belangrijk om duurzaamheid mee te nemen in het ontwerp van je kantoor. We volgen de ontwikkelingen en innovaties op de voet en hebben een BREEAM expert in huis. Dat betekent dat we je goed kunnen adviseren over bijvoorbeeld circulariteit en we hergebruiken materialen in al onze ontwerpen.

Ook gaan we voor jou op zoek naar unieke meubels en accessoires met elk een eigen verhaal.

Zo heb je straks een stijlvol, uniek, toekomstbestendig en duurzaam kantoor. 

Complete interieurinrichting voor je kantoor

Met alle disciplines onder één dak verzorgt BeSpark jouw complete interieurinrichting. Ons team bestaat uit interieurarchitecten en projectmanagers die nauw met elkaar samenwerken, vanaf de tekentafel tot en met de afwerking. We ontzorgen je volledig. Jij kunt erop vertrouwen dat je kantoor straks precies is zoals hoopt. Van balie tot binnentuin. Van kantoor tot kantine. Van loungehoek tot lamp.

Jouw nieuwe kantoorinrichting in 3D

Je krijgt een uitgebreide 3D-impressie van je gloednieuwe kantoor. Onze klanten kijken altijd enorm uit naar dit voorproefje. Onze ervaren 3D-tekenaars maken een realistisch beeld van de nieuwe ruimte, nog voordat die daadwerkelijk bestaat. 

We zijn dol op 3D-tekeningen. Want ze helpen bij het visualiseren van het ontwerp en bij het maken van keuzes over indeling, kleuren, materialen en meubilair. We gebruiken ze in alle stadia van het ontwerpproces. Zo weten we zeker dat het ontwerp klopt en helemaal naar je wens is.

Turn-key kantoorinrichting

Jij hebt straks een compleet ingericht en gebruiksklaar kantoor. Dat heet een turn-key kantoor. Terwijl wij druk aan het werk zijn, hoef jij niks te doen. Ja, behalve aftellen natuurlijk tot je de sleutels krijgt van je gloednieuwe kantoor.

Bolster Investment

In 2017 richtten we voor het eerst het kantoor van Bolster Investment Partners in. Nu, jaren later, is Bolster Investment Partners enorm gegroeid. Tijd voor een nieuw kantoor!

Kantoor inrichting in Amsterdam

Greenberg Traurig

Greenberg Traurig verhuisde naar de Valley aan de Zuidas, bekend om zijn eigenzinnige architectuur. Dit vormde de inspiratie van de binnenkant van het kantoor.

Ontmoetingsplek in de entree van Greenberg Traurig

De Sleutels

Zoals veel organisaties besloot woningcorporatie De Sleutels de overstap te maken naar een open en flexibele werkomgeving. Weg van gesloten en persoonsgebonden werkplekken.

Kantoor inrichting bij de Sleutels

Make the impossible possible

Edo Kievit - Partner & Chief Commercial

Home Kantoren