Iwan de Leeuw

Founder & Chief Executive Officer

Iwan de Leeuw

Iwan is Founder & CEO. Hij haalt zijn inspiratie overal vandaan. Van mensen, gebouwen tot materialen. Iwan ziet Inspiratie als energie die je ontmoet en iets in je teweeg brengt. Tijdens een stille wandeling in de natuur komen er vanzelf allerlei inspiraties en ideeën voorbij. Zijn grootste tip? Stel jezelf er voor open, dan komt inspiratie vanzelf!

Een goed begin is het halve werk. Iwan is een vroege vogel. Zo begint hij elke dag om 6:00 uur met oefeningen. Een must om de dag goed te beginnen voor Iwan. 2021 stond in het teken van een hardnekkige hernia, maar 2022 in het teken van herstel. Iwan start zijn dag altijd op kantoor. Na iedereen begroet te hebben begint hij aan zijn mail. Iwan is een echte duizendpoot en werkt samen met alle disciplines binnen BeSpark. Dat maakt elke dag anders!

Waar Iwan een spark van krijgt? De diversiteit, het team, opdrachtgevers en leveranciers waar hij mee samenwerkt. Eigenlijk voelt BeSpark voor Iwan ook niet als werk. Het voelt meer als een uit de hand gelopen hobby. Iwan is 24/7 met BeSpark bezig, gewoon omdat het hem zo’n energie geeft. 

Ik ben een bevoorrecht mens

Iwan de Leeuw - Founder & Chief Executive

Op de vraag waar Iwan het meest trots op is, weet hij gelijk het antwoord. “Ik ben ontzettend trots op mijzelf! Ha, ha… ja echt. Kijk eens wat een gaaf bedrijf wij hebben neergezet. BeSpark is een uniek bedrijf met een uniek karakter en een kwalitatief hoog product.” Hij doet dat niet alleen. Hij is ontzettend trots op alle medewerkers van BeSpark die bijdragen aan dit succes. En niet te vergeten onze opdrachtgevers die keer op keer het vertrouwen in BeSpark uitspreken.

Home Over ons Iwan de Leeuw