Sander_Bank_moodboard
Sander_Bank_moodboard

Sander Bank

Partner & Chief Operational Officer

Sander Bank

Sander is partner & Chief Operational Officer bij BeSpark. Niet alleen Sander zelf (met zijn 2,12 meter), maar ook zijn ambitie reikt tot ongekende hoogte. Al van jongs af aan wist hij dat hij ooit een eigen bedrijf zou runnen.

Toen hij van de Hogeschool kwam, had Sander dus maar één doel voor ogen. Met zijn drive en motivatie kon hij niet wachten om de ondernemerswereld in te stappen. In 2010 was daar zijn eerste uitdagende functie: junior projectmanager bij CBRE. Hij had nooit gedacht daar ook de man te ontmoeten die later  zijn businesspartner zou worden: Iwan de Leeuw. 

Tijdens hun eerste gesprek liet Sander er geen gras over groeien: ‘Ik ga hier 6 á 7 jaar ontzettend hard werken en ontwikkelen, om  daarna iets voor mezelf te beginnen’. Sander is een man van zijn woord: samen met Iwan en Edo is hij nu eigenaar van BeSpark. 

Hard werken wordt beloond. En hard werken doet Sander als geen ander. Het is net topsport en niet voor iedereen weggelegd. ‘Ondernemen moet je wel liggen en energie geven, anders houd je het niet vol’, aldus Sander. Maar het resultaat mag er zijn. Een project waar Sander in het bijzonder trots op is? Dat is toch wel Van Doorne. Zoals hij zelf zegt: “procesmatig zit het perfect in elkaar.”

Na inspanning komt ontspanning! Sander vindt zijn spark in de buitenlucht. Barbecueën, in de tuin werken en tijd doorbrengen met zijn gezin: daar wordt Sander echt een gelukkig man van. 

Vol vertrouwen kijkt hij naar de toekomst. De recente overgang van iL Office naar BeSpark biedt volgens hem onwijs veel kansen. Alle positieve reacties en complimenten geven de Sander nog net geen vleugels. En die energie gebruikt hij om BeSpark naar een volgend niveau te tillen!

Home Over ons Sander Bank