MAAK KENNIS MET SUZANNE

We stellen je graag voor aan één van onze nieuwste teamleden: Suzanne! Je herkent haar aan haar grote glimlach en opgewekte houding!

Na bijna twee maanden kan Suzanne het met zekerheid zeggen: ze is geknipt voor dit werk. Al zat haar gevoel eigenlijk na dag één al goed. De grootste verrassing bleek de interieurbranche waar ze zich nu als een vis in het water voelt. Maar dat ze in deze branche zou gaan werken, was nog niet altijd duidelijk voor haar. 

Waarom het een verrassing was? Suzanne rondde haar rechtenstudie af, probeerde diverse dingen uit en eindigde in retailmanagement. Allemaal interessant, maar niet ‘echt Suzanne’.

Waar word ik nou echt gelukkig van? Die vraag stelde ze regelmatig aan zichzelf. Toen ze bezig was met het inrichten van haar nieuwe huis viel het kwartje: 'Ik hoor thuis in de interieurbranche.’

De vacature ‘junior projectmanager’ van BeSpark kwam precies op het juiste moment. Een lot uit de loterij zou je het kunnen noemen, daarom besloot ze gelijk te solliciteren. Achteraf viel alles op zijn plek. Als klein meisje had ze al liefde voor architectuur  en wilde ze zelfs een tijdje architect worden. 

Deze liefde kan ze in haar functie perfect combineren met haar andere passie: organiseren.  Zo gezegd, zo gedaan. Suzanne heeft helemaal haar draai gevonden. Als ze een project tot leven ziet komen, kan ze haar geluk niet op. 

De Spark van Suzanne: de connectie met mensen, ze wordt gewoon blij van avonden met vrienden en mooie gesprekken. En die spark vindt ze ook op de werkvloer door met veel verschillende mensen samen te werken!

Het leukste aan BeSpark? Ik kan hier alles leren!

Suzanne - Junior Projectmanager

Home Blog Maak kennis met Suzanne!