de projecten van bespark

Bolster Investment

In 2017 richtten we voor het eerst het kantoor van Bolster Investment Partners in. Nu, jaren later, is Bolster Investment Partners enorm gegroeid. Tijd voor een nieuw kantoor!

Kantoor inrichting in Amsterdam

Greenberg Traurig

Greenberg Traurig verhuisde naar de Valley aan de Zuidas, bekend om zijn eigenzinnige architectuur. Dit vormde de inspiratie van de binnenkant van het kantoor.

Ontmoetingsplek in de entree van Greenberg Traurig

De Sleutels

Zoals veel organisaties besloot woningcorporatie De Sleutels de overstap te maken naar een open en flexibele werkomgeving. Weg van gesloten en persoonsgebonden werkplekken.

Kantoor inrichting bij de Sleutels

Cluse

Cluse verhuisde naar een industrieel kantoorgebouw in het havengebied van Amsterdam. Aan ons de taak om de merkidentiteit te vertalen naar een kantoorinrichting.

moderne_inrichting_kantoor_Cluse

Norah

Op het nieuwe hoofdkantoor van Norah komen hoofdkantoor, shop in office en magazijn samen. Wij mochten beiden voorzien van een eigen signature.

De hal van Norah trap, planten en paspoppen

FitForMe

De snelgroeiende organisatie ontgroeide zijn huidige pand. Dat betekende één ding: op zoek een nieuwe bedrijfsruimte.

FitForMe-ontmoetingsplek-uitzicht

GrandVision

Na een fijne samenwerking in 2015 schakelde GrandVision onze hulp opnieuw in. We ontwikkelden een kantoor gericht op het nieuwe werken.

GrandVision ingericht kantoor

HNK Houthavens

De kantoren van HNK Houthavens hebben we verhuurklaar gemaakt met zowel de opdrachtgever als de potentiële huurder in ons achterhoofd.

HNK Houthavens kantoren units

Spits

Het hoofdkantoor van SPITS is 2,5 keer groter geworden. We combineerden industrieel met vriendelijk en warm in de kantoorinrichting.

Spits

uniQure

Onze specialiteit? Ruimtes om in te werken! Niet alleen kantoren maar ook laboratoriums richten wij in.

Clean room laboratorium inrichting

EclecticIQ

EclecticIQ verhuisde naar een nieuw pand naar de bruisende Leidsegracht in Amsterdam. Het uiterlijk van het pand vormde een bron van inspiratie.

Kantoorinrichting bij EclecticIQ

Cityside Rivierstaete

Cityside Rivierstaete is één van de meest prestigieuze kantoorgebouwen in Amsterdam en biedt hoogwaardige werkruimten en faciliteiten.

City-side-kantoor-bovenaf

Design will change the world right after rock and roll does

Willeke Geertsema - Graphic Designer

Home Projecten