Waar moet een goede kantoorinrichting aan voldoen? 

Human spaces door bespark

Van kantoor naar human space. Een plek waar je samenkomt voor verbinding, inspiratie en waar je lekker in je vel zit. Een plek waar iedereen er toe doet, gezien wordt en echt van waarde is. Hoe ziet een kantoor eruit met dit in je achterhoofd, in plaats van enkel functionaliteit? BeSpark ontwerpt, creëert en ontwikkelt (turn key) professionele inrichtingen. 

 

“JOUW ORGANISATIE INSPIREERT ONS TOT HET MAKEN VAN EEN UNIEK INTERIEUR.”

De vijf pijlers voor een fijne werkplek

Maak van een kantoor, een prettige werkomgeving

Er zijn vijf pijlers die niet mogen ontbreken in een goede werkomgeving. Samen maken ze dat je prettig kan werken.

1. Een goed klimaat op kantoor

Een prettig binnenklimaat zet gelijk de toon bij binnenkomst. Zorg daarom voor een aangename temperatuur, een goede luchtvochtigheid en natuurlijk hygiëne. Het is ook wel de overkoepelende pijler voor een prettige werkomgeving. Licht, akoestiek en de inrichting spelen namelijk elk ook een belangrijke rol in de ervaring van het klimaat. 
 

2. Goede akoestiek op de werkplek

Werken in een kantoor dat galmt, dat wil niemand. Goede akoestiek in een werkomgeving bevordert de privacy, concentratie en rust. Voor akoestiek geldt: hoe meer zachte materialen in de ruimte, hoe beter de akoestiek. 

3. Een lichte werkomgeving


Voldoende (dag)licht is voor mensen erg belangrijk. Het heeft een grote invloed op onze stemming, productiviteit en biologische klok. Voldoende licht zorgt daarbij ook voor de aanmaak van vitamines. Daarnaast houdt het ons letterlijk wakker en daarmee productief gedurende de dag. Licht zorgt ervoor dat je je beter voelt op kantoor. 
 

4. Een functionele werkplek

Leg niet alleen de focus op het perfecte plaatje, maar ook op de werkplek zelf. We hebben het over het bureau met voldoende privacy én een goede bureaustoel. Van een zit-sta-bureau tot de mogelijkheid om te bellen in een akoestische stilteruimte. Combineer functie met design.

5. De infrastructuur van kantoor

Infrastructuur is één van de belangrijkste pijlers van een goede werkplek. Een goede balans tussen vaste werkplekken, een sociaal hart en vergaderruimtes is hierbij van groot belang. Verschillende werkplekken met elk hun eigen functie motiveren om gedurende de dag te bewegen. Bovendien zorgt de afwisseling voor inspiratie én het gevoel dat het kantoor toch echt de beste plek is om te werken. 
 

Een kantoorinrichting die de organisatiecultuur ademt

Met design & build 


Naast de functie van een kantoor is er ook behoefte aan verbondenheid. Iedere organisatie heeft een eigen organisatiecultuur. Wij zorgen dat een kantoorinrichting de organisatiecultuur ademt. Zo wordt een doodnormaal kantoor een human space. Oftewel, een room designed for humans. En daar ligt, samen met design & build, onze kracht. 
 

Kantoor laten inrichten of renoveren


Door BeSpark
Ga je verhuizen, renoveren of een pand opleveren?

Wij zorgen voor inspirerende ruimtes waar professionals optimaal kunnen presteren én ontspannen! Wij willen voelen wie jij bent en wat jou speciaal maakt. Jouw organisatiecultuur inspireert ons tot het maken van een uniek interieur.

Stimulerend en uitnodigend. Zullen we de vonk laten overslaan? Klik hier!
 

Home Human Spaces