Moodboard met spullen Hilde
Moodboard met spullen Hilde

Hilde Hilbrands

Projectmanager

Hilde Hilbrands

Hilde is een dynamische kracht bij BeSpark. Ze werkt al 4,5 jaar als projectmanager met een sterke passie voor interieur en architectuur. Deze passie zit er al van jongs af aan in. Zo vulde Hilde al op 10-jarige leeftijd aanmeldingsformulieren voor de Jan de Bouvrie Academie in. En haar kamer? Die kreeg om de haverklap een make-over.

Haar vorige baan omvatte verschillende aspecten van de interieurbranche, bij BeSpark ligt haar volledige focus op projectmanagement en conceptueel denken.Haar hart gaat sneller kloppen van het opbouwen van connecties met klanten en alle betrokkenen. Ze is een praktische denker en rolde alsof het zo moest zijn in het projectmanagementvak.

De uitdaging om iets te creëren uit het niets geeft Hilde onwijs veel energie. Van het eerste schetsontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Ze is sterk betrokken bij elk ontwerp en staat altijd klaar om met ontwerpers te sparren en in het voortraject mee te denken. En dat gaat haar bijzonder goed af, door haar opleiding interieurontwerp spreekt ze namelijk dezelfde taal.

Hilde heeft een scala aan projecten afgerond waar ze enorm trots op is. Ze zet zich altijd 100%in om van elk project  een droominterieur te maken. Of het nu om kleine creatieve projecten gaat of om grotere uitdagingen. Elk project heeft zijn eigen unieke aspecten.. Een nieuw ontwerp én een nieuwe locatie? Hilde draait haar hand niet om voor een nieuw avontuur. Ze gaat altijd op zoek naar de optimale werkomgeving voor de klant.

Achter de schermen komt er veel technische expertise kijken bij haar werk. Dit onderdeel van haar werk is niet altijd zichtbaar, maar wel van groot belang. Voor Hilde gaat haar werk verder dan alleen maar mooie plaatjes; het draait om de juiste implementatie ervan.

Niet alleen op de werkvloer, maar ook privé is Hilde een sociaal dier. In haar vrije tijd geniet ze van een bruisende vriendengroep en een druk gezinsleven. Familie en vrienden zijn van onschatbare waarde voor haar. Je zal haar niet snel betrappen op stilzitten. Kickboksen is haar uitlaatklep, zowel fysiek als mentaal. Kortom, Hilde zit boordevol energie en passie.

Home Over ons Hilde Hilbrands