Moodboard met spullen Diana
Moodboard met spullen Diana

Diana Meeder

HR/ Office manager

Diana Meeder

Diana is HR en Office manager bij BeSpark. Al acht jaar doet ze haar functietitel meer dan eer aan. Bij haar vorige werkgever ontmoetten Diana en Iwan elkaar voor het eerst. Toen Iwan iL Office oprichtte was hij op zoek naar net zulke gepassioneerde mensen als hijzelf. En liet Diana nou net op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. 1+1=2, dus haar nieuwe functie was snel beklonken. 

Niet alleen de naam van het bedrijf is inmiddels veranderd, maar ook haar werkzaamheden hebben de nodige veranderingen doorgemaakt. En daar kan Diana alleen maar van genieten. De verschillende facetten, het snelle schakelen en de projectondersteuning. Ze pakt alles met beide handen aan. Vraag je iets aan Diana? Dan weet je zeker dat het goed én snel gebeurt. Ze gaat geen uitdaging uit de weg. 

Dat Diana haar handen graag uit de mouwen steekt, blijkt ook in haar vrije tijd. Samen met haar zoon en vriend woont ze in Almere in een klein, energiezuinig huisje. Op maar liefst 650 m2 grond bouwden ze twee jaar geleden een huisje. Haar huis is dan misschien klein, haar passie voor zelfvoorzienendheid niet. 

Zo is zij verplicht 50% van de grond te gebruiken voor stadslandbouw. Hier verbouwt ze haar eigen groente en fruit én heeft ze kippen. Ook heeft ze een passie voor het maken van natuurlijke huidverzorging. Ze leeft niet alleen zelf heel bewust, maar brengt dit ook graag over op anderen. Van sporten tot uit eten gaan met vrienden. Diana geniet met volle teugen van het leven. 

Diana haar spark heeft ze helemaal gevonden op haar eigen landgoed ‘WoldeWeide’. In haar huis en (moes)tuin laadt ze helemaal op, alsof ze altijd op vakantie is. En dat gevoel gunt ze iedereen.

Home Over ons Diana Meeder