Edo_Kievit_moodboard
Edo_Kievit_moodboard

Edo Kievit

Partner & Chief Commercial Officer

Edo Kievit

Vanaf 1 januari 2022 is Edo aangesloten als Partner & Managing Director bij BeSpark. Om de dag goed te beginnen is een goede kop koffie altijd welkom. Gelukkig hebben wij op kantoor heerlijke verse koffie. Dat kan echt het verschil maken!

Hoewel Edo nog niet heel lang bij BeSpark werkt, voelt het nu al als jaren. ‘De collega’s hebben mij met open armen ontvangen en we hebben een goede klik samen. Het is fijn om samen met collega’s aan projecten te werken. Ik word heel blij van het ontmoeten van nieuwe mensen, het toevoegen van waarde aan vastgoed evenals het adviseren van bedrijven om hun kantoorgebouw te optimaliseren en verduurzamen’.

Op de vraag welk project Edo het meest trots is, dan is dat wel het herontwikkelingsproject van een 10.000 m2 groot kantoorgebouw in Utrecht. Hier hebben we een leegstaand kantoorgebouw her-ontwikkeld naar een multifunctioneel kantoorgebouw en invulling gegeven aan herhuisvesting van diverse gebruikers. Een mooi en waardevol project waar ik goede herinneringen aan heb.

Edo wordt er blij van als hij het lekker druk heeft, maar in zijn vrije tijd is hij een enthousiaste wielrenner en fietst hij regelmatig een wedstrijd mee. Ook springt hij zo nu en dan op de mountainbike samen met zijn zoon. ‘Het is heerlijk om op deze manier je hoofd even leeg te maken en jezelf op te laden voor de volgende dag.’

Home Over ons Edo Kievit