Jesper_Kieftenbeld_BeSpark
Jesper_Kieftenbeld_BeSpark

Jesper Kieftenbeld

Construction Director

Jesper Kieftenbeld

Een baan in de interieurbranche? Dat had Jesper vroeger nooit gedacht. Als tiener begon Jesper aan een technische opleiding waarbij hij jaren in de techniek werkte. Pas tijdens een stage jaren later ontdekte hij de interieurbranche. De interesse voor interieur was geboren. Toen hij in 2016 met Iwan een kop koffie dronk klikte het gelijk. De rest is geschiedenis.

Al jarenlang werkt Jesper met veel plezier bij BeSpark Verstand komt met de jaren zeggen ze, zo ook verstand van interieur. Jesper heeft gevoel voor inrichting en kleur. Maar het uitkiezen van het juiste tapijtje? Daarvoor moet je niet bij Jesper zijn. Gelukkig heeft hij daar zijn collega’s van de ontwerpstudio voor.

Waar zijn kracht dan wel ligt? Als Construction Director combineert Jesper techniek met visuele aantrekkingskracht. Een optimaal project dat er goed uitziet, technisch klopt én functioneel is. Daar gaat Jesper zijn hart sneller van kloppen.

Naast zijn drukke baan brengt hij graag tijd door met zijn gezin. Met twee jonge dochters is slaap geen overbodige luxe geworden. Gelukkig heeft Jesper meer dan genoeg energie. Hij is enorm sportief; hij voetbalt, fietst, surft én skateboard.

Ondanks dat hij zo’n bezig bijtje is, verschijnt hij altijd fris en fruitig op kantoor. Wij zijn blij dat Jesper al zeven jaar onderdeel uitmaakt van ons team. Dat we samen nog meer mogen groeien!

Home Over ons Jesper Kieftenbeld