Moodboard spullen Michel
Moodboard spullen Michel

Michel Kars

Sr. Projectmanager

Michel Kars

Michel is een vroege vogel, hij omschrijft zichzelf als een écht ochtendmens. Elke werkdag is hij vroeg uit de veren en vroeg op de bouwplaats aanwezig. En dat werpt zijn vruchten af. Michel haalt er niet alleen veel energie uit, maar krijgt ook waardering van het bouwteam. 

Snel schakelen én juiste aanwijzingen geven is van groot belang. En juist dat gaat veel efficiënter door op locatie te zijn. Waar Michel zijn uitdaging bij elk project in zit? Het gedachtegoed van de architecten vertalen naar de uitvoering.

Michel voelt zich als een vis in het water in de interieurbranche.  Toch zwom hij hiervoor in een ander vakgebied. Hij heeft maar liefst 23 jaar ervaring in de elektrotechniek. Toen hij bij zijn vorige werkgever stopte, besloot hij dat het tijd was voor iets totaal anders. Hij was op zoek naar een nieuwe spark en die vond hij in de interieurbranche. Wat Michel hier het leukste aan vindt? Dat hij met elke bouwsteen een interieurinrichting letterlijk tot leven ziet komen. . 

Spijt van zijn keuze heeft hij nooit gehad. Inmiddels werkt Michel alweer meer dan een jaar bij ons en geniet hij met volle teugen van elke dag.. Bij BeSpark zit Michel helemaal op zijn plek. Het voelt als één grote familie. De combinatie van de directe aanpak en de informele sfeer is wat BeSpark zo tof maakt volgens Michel.

Op dit moment springt het project Spaarneplein Den Haag er voor Michel echt uit. Hij werkte slechts één week bij BeSpark toen hij het project oppakte. Met een indrukwekkende omvang van tienduizend vierkante meter in totaal en een monumentaal karakter dat echt afwijkt van wat gangbaar is in onze sector. Hier worden niet zomaar kantoren aangeboden, maar een totaal andere ervaring op dat gebied.

Na werk blaast Michel graag stoom af op de fiets. Een drukke, stressvolle of juist een hele fijne dag: met fietsen maakt Michel zijn hoofd leeg. Hij beperkt zichzelf niet tot één soort fiets. Van mountainbiken, spinnen tot wielrennen: fietsen is zijn uitlaatklep. Naast inspanning houdt Michel ook van ontspanning. Dit zoekt Michel op door naar de sauna te gaan. 

Home Over ons Michel Kars